1st day of school	
8:00-8:30	Advisory
8:35-9:50	1 st /5 th Period
9:55-11:10	2 nd /6 th Period
11:15-11:45	Lunch A
11:50-1:10	3 rd /7 th period
11:15-11:50	3 rd /7 th period
11:55-12:25	Lunch B
12:30-1:10	3 rd /7 th period
11:15-12:35	3 rd /7 th period
12:40-1:10	Lunch C
1:15-2:30	4 th /8 th period
2:35-4:00	9 th /10 th period

The "Dog Dish"

Tuesday, September 5, 2018

Green Day



	Weekly Bell Schedule		
09/03-09/07			
Monday	No School		
Tuesday	No School		
Wednesday	1 st day of School		
	Green		
Thursday	Advisory- White		
	,		
Friday	Advisory/Assembly		
	Green Day		

News Updates

Welcome Back to the 2018-2019 School Year!

Please go to your Advisory class to get you schedules. If you do not know your advisory class, please check in front of the Main Office, Library, or Cafeteria to find your assigned Advisory Class.

WEDNESDAY, SEPTEMBER 5, 2018 GREEN DAY

Green Day 1st Day 1st Semester	
8:00 - 8:30	Advisory
8:35 – 9:50	1 st /5 th Period
9:55 – 11:10	2 nd /6 th Period
11:15 – 11:45	Lunch A
11:50 – 1:10	3 rd /7 th Period
11:15 – 11:50	3 rd /7 th Period
11:55 – 12:25	Lunch B
12:30 – 1:10	3 rd /7 th Period
11:15 – 12:35	3 rd /7 th Period
12:40 – 1:10	Lunch C
1:15 – 2:30	4th/8th Period
2:35 – 4:00	9th/10th Period

THURSDAY, SEPTEMBER 6, 2018 - WHITE DAY

Advisory Schedule	
8:00 - 9:15	1 st /5 th Period
9:20 - 9:50	Advisory
9:55 - 11:10	2 nd /6 th Period
11:15 – 11:45	Lunch A
11:50 – 1:10	3 rd /7 th Period
11:15 – 11:50	3 rd /7 th Period
11:55 – 12:25	Lunch B
12:30 – 1:10	3 rd /7 th Period
11:15 – 12:35	3 rd /7 th Period
12:40 – 1:10	Lunch C
1:15 – 2:30	4 th /8 th Period
2:35 – 4:00	9 th /10 th Period

FRIDAY, SEPTEMBER 7, 2018 - GREEN DAY

Advisory Schedule with Assembly		
8:00 – 9:05	1 st /5 th Period <mark>65min.</mark>	
9:10 – 9:40	Advisory	
9:45 – 10:50	2 nd /6 th Period <mark>65min.</mark>	
10:55 – 11:25	Lunch A	
11:30 – 12:35	3 rd /7 th Period <mark>65min.</mark>	
10:55 – 11:25	3 rd /7 th Period 30min.	
11:30 – 12:00	Lunch B	
12:05 – 12:35	3 rd /7 th Period <mark>30min.</mark>	
10:55 – 12:00	3 rd /7 th Period <mark>65min.</mark>	
12:05 – 12:35	Lunch C	
40.40 4.50	4th/0th David of 70min	
12:40 – 1:50	4 th /8 th Period <mark>70min.</mark>	
2:00 – 2:30	Assembly	
2:35 – 4:00	9 th /10 th Period	

LUNCH B 3/7 = 60 min.